A marsrutkáktól a plackartig

Napi képek - Szari-Shagan

2015. január 01. - ruba

Mai képposztom középpontjában ez az itthon teljesen ismeretlen kazahsztáni kisváros áll. A város turisztikai szempontból teljesen jelentéktelen, ezért saját posztja nem lesz, viszont a kazahsztáni vidéki mindennapokba talán kis betekintést nyerhetünk a képek által, ezért döntöttem a mellett, hogy képposzt formájában bemutatom ezt a helyet is. Azóta mégiscsak lett írás Szari-Saganról, ha a képek felkeltették az érdeklődésedet, akkor ide kattintva elolvashatod a cikket: Szari-Sagan: Egy ismeretlen kazah kisváros

dscf_3804.JPG

Átlagos lakóház, valószínűleg a város 50-es évekbeli alapításának idejéből.

dscf_3807.JPG

A város víztornya.

dscf_3812.JPG

Idilli lakótelep, játszótérrel és legelésző tehenekkel.

dscf_3813.JPG

A város látképe.

dscf_3853.JPG

A temető a város szélén.

dscf_3798.JPG

A város mecsetje.

dscf_3801.JPG

Ivóvízvédelmi területre figyelmeztető kétnyelvű tábla. 

dscf_3803.JPG

Az Asztana - Alma Ata főút 1993-as kilométere. Pontosan nem tudom, hogy az út kilométereit honnan számozzák, ugyanis ez a szám mind Asztanához, mind Alma Atához túl sok, Moszkvához viszont túl kevés. A legvalószínűbb, hogy az egykori Szovjet M-36-os főút cseljabinszki végpontjától számítják a kilométereket.

A bejegyzés trackback címe:

https://ruba.blog.hu/api/trackback/id/tr887026459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása