A marsrutkáktól a plackartig

Napi képek - Asztana tömegközlekedése

2015. január 02. - ruba

Mivel Asztana tömegközlekedése nem túl érdekes, így külön poszt helyett csak néhány képpel emlékezek meg a városról. A közel egymilliós nagyvárost csak buszok szolgálják ki.

dscf_3604.JPG

Buszok a pályaudvar előtti végállomáson. A buszokra nem a közlekedési vállalat logóját teszik (ha van egyáltalán neki), hanem a város címerét.

dscf_3605.JPG

MAN busz utastere. A busz a budapestieknek is ismerős lehet, régebbi verziói a dél-budai VT-Arriva által üzemeltetett vonalakon a mai napig közlekednek (ilyen vonalak pl.: 114,213,214,150,250,58,13 stb.). Elől a vezetővel a kalauz beszélget, tőle lehet jegyeket venni.

dscf_3606.JPG

Utastájékoztatás: Vonalhálózati térkép az adott megállót érintő járatokkal, illetve menetrend, amiben az első és az utolsó indulás mellett járatsűrűség van feltüntetve.

dscf_3607.JPG

Egy MAN-busz érkezik az egyik belvárosi megállóba.

A bejegyzés trackback címe:

https://ruba.blog.hu/api/trackback/id/tr157027077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása